Over OnsHet merk Pureboo is ontstaan vanuit de eigen behoefte aan duurzame en natuurlijke beautyproducten. In onze zoektocht naar de juiste materialen zijn we overtuigd geraakt van de natuurlijke eigenschappen en schoonheid van bamboe. Dit is de reden dat we bamboe in al onze producten verwerken.

Bamboe wordt beschouwd als één van de meest duurzame planten omdat het snel groeit en weinig water nodig heeft. Daarnaast bezit stof gemaakt van bamboe essentiële eigenschappen die jouw uiterlijk beschermen.

Wanneer we wakker zijn besteden we veel tijd en aandacht aan ons uiterlijk, maar wanneer we slapen doen we dit eigenlijk nog te weinig. Niet alleen overdag maar juist wanneer je slaapt is het belangrijk dat haar & huid beschermd worden. Vanuit deze denkwijze heeft Pureboo kussenslopen, scrunchies, make-up en haarborstels ontwikkeld van Organic bamboe. 

Onze bamboestof is gemaakt van 100% natuurlijke bamboevezels en draagt het OEKO-TEX keurmerk. Dit betekent dat de stof veilig is voor de huid. Mooie eigenschappen van bamboestof zijn dat de stof een luxe uitstraling heeft en zijdezacht aanvoelt. Door de zachte stof ontstaat er tijdens je slaap weinig tot geen wrijving waardoor je haar minder beschadigt, pluist en haarvouwen worden voorkomen. Naast het feit dat de stof superzacht aanvoelt is bamboe een ademende stof die de huid niet afsluit. Hierdoor is het uitstekend geschikt voor mensen met bijvoorbeeld kwetsbaar haar, allergieën of een gevoelige huid.

Naast het Bamboe beddengoed hebben wij een beautyproductlijn ontwikkeld met bamboe als basis. Met een achtergrond in de visagie en schoonheid staat naast duurzaamheid ook de kwaliteit van onze producten zeer hoog in het vaandel. Wij hebben onze producten doorontwikkeld tot hoogwaardig kwalitatieve borstels die zorgen voor een perfect resultaat. Binnen onze beautyproductlijn werken wij met Organic bamboe, natuurlijk rubber en Vegan haren.